با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارشناسان مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ «مرکز آموزش، خدمات روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی» وابسته به سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، عصر روز گذشته ۱۹ آذرماه میزبان نشست صمیمی اساتید روانشناسی و مشاوره بود تا آغاز رسمی فعالیتهای این مرکز را رقم زند.
در این هماندیشی علمی دو ساعته، محمد حاتمی، معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، حسین مصباح، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه، فروزش، بهرامی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، مهدی بیاتی، مدیر مرکز آموزش، خدمات روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی و سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به بیان نقطه نظرات خود درباره ضرورت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، توجه ویژه به آسیبهای زندگی دانشجویی، ارتقای سواد سلامت روان در جامعه و بهرهگیری از ظرفیتهای روانشناسی در پرتوی تعالیم قرآن کریم، پرداختند.
محمد حاتمی، روانشناس و معاون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه دهه چهارم انقلاب اسلامی، آسیبهای اجتماعی مهمترین تهدید کشور محسوب میشوند، گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آمادگی کامل داریم بیش از پیش در این زمینه به فعالیت بپردازیم، مرکز روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی میتواند با پرکردن خلأهایی که در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و سطح سواد سلامت روان وجود دارد، به خوبی بدرخشد.
وی همچنین یادآور شد: دائماً گفته میشود که وزارتخانههای ما پیوست فرهنگی ندارند و باید به فکر تولید این پیوست باشیم، به عقیده ما این پیوست، آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای کنترل خشم و ... است که مرکز روانشناسی و مشاوره میتواند برای آن برنامهریزی کند.
در این جلسه همچنین، فروزش با بیان اینکه راهاندازی مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی اقدامی مؤثر در زمینه پیگشیری از آسیبهای اجتماعی محسوب میشود، اظهار کرد: میتوان با توسعه مطالعات میانرشتهای و بحثهای تطبیقی به نتایجی کاربردی در زمینه روانشناسی و آموزههای قرآنی دست یابیم، همچنین لازم است در زمینه پیشگیری از آسیبها نه فقط با دانشجویان، بلکه با تمام قشر دانشگاهی از جمله اساتید وارد گفتوگو شویم.
حسین مصباح، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز اظهار کرد: امیدواریم این مرکز به پاتوقی برای طرح سبک زندگی اسلامی و ایرانی بر مبنای قرآن، مطرح و در این راه از همه ظرفیتهای روانشناسی و کارشناسان بهرهگیری شود.
نظر شما :