رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور خبر داد:
تربیت ۱۲۰۰ دانشجومعلم قرآن طی ۳ سال اخیر از سوی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سیدمحمدجواد شوشتری رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، ۲۴ اسفندماه در آیین اختتامیه کشوری طرح دانشجومعلم قرآن کریم در جهاددانشگاهی نیشابور اظهار کرد: جهاددانشگاهی نخستین نهاد دانشگاهی است که از سال ۱۳۶۰ فعالیتهای قرآنی خود را آغاز کرد. مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان همان زمان تأسیس شد که حال تبدیل به سازمان قرآنی دانشجویان کشور شده است که هم اکنون با ۸ مرکز به فعالیت خویش ادامه میدهد.
وی ادامه داد: سازمان قرآنی دانشجویان قرآنی کشور ۲۶ دوره جشنواره و مسابقات قرآنی برگزار کرده که ۶ دوره آن مسابقات قرآن دانشجویان در سطح بینالمللی بوده است. اینها برکات کار جهادی است و امیدواریم که تا عمر داریم، بتوانیم در خدمت قرآن باشیم.
شوشتری با اشاره به طرح دانشجومعلم قرآن کریم در جهاددانشگاهی تصریح کرد: طی ۳ سال اخیر، یعنی سالهای ۹۵ تا ۹۷، ۳۵ دوره از این طرح برگزار شد که فقط امسال ۱۰ دوره آن برگزار شده که این نشان میدهد، این حرکت از این جهت پربرکت بوده است. بر همین اساس تاکنون تعداد دانشجویان پذیرفته شده این طرح ۱۲۰۰ نفر است.
مدیرعامل ایکنا تصریح کرد: این دانشجویان از شهرهای مختلف به این طرح آمدهاند. این دورهها پیشتر در شهرکرد، اصفهان، شیراز و... برگزار شد و ۲۵ دوره آن در تهران برپا شد. این دانشجویان در روستاها، خوابگاههای دانشجویی و... حضور دارند و طالبان قرآن را به روخوانی، روانخوانی و نهایتاً تدبر در قرآن آموزش میدهند.
وی با بیان اینکه یکی از تربیتشدگان این طرح طی یک سال توانسته تا ۳۱۳ جلسه آموزشی برای علاقهمندان برگزار کند، گفت: این لطف خداوند نسبت به این مجموعه است و امیدواریم از این طریق فرهنگ قرآنی را در این روزگاری که تلاش بر این است که جوانان این مملکت از اسلام و قرآن دور شوند، توسعه دهیم. البته بخشی از این فاصله گرفتن جوانان از قرآن به رفتار ما بازمیگردد اما بخشی از آن هم به هجمه دشمنان مربوط است.
شوشتری بیان کرد: تلاش است این طرح در سالهای آینده در شهرهای کوچکتر برگزار شود تا به بخشهایی که کمتر مورد توجه قرر میگیرد، توجه ویژهای شود. این تمرکززدایی در برنامههای جهاددانشگاهی یک اصل محسوب می شود. در سالهای آینده سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور چند برنامه جدید دارد که موافقت آن هم اخذ شده که امیدواریم با ارائه این برنامه ها حضور پررنگتری در فضای مجازی داشته باشیم تا کمک بیشتری به عاشقان قرآن شود.
در ادامه میثم لعل عوضپور مدیر جهاددانشگاهی نیشابور اظهار کرد: خدا را شاکریم که در سال ۹۷ این سعادت نصیب جهاددانشگاهی شد که با جشنواره قرآنی دانشجویان کار را آغاز و با این طرح سال را به پایان میبریم. این طرح طی ۳ سال در سطح کشور با ۱۰۰ ساعت آموزش قرآن همراه است. ما خواهان این بودیم که این طرح در نیشابور آغاز شود و از دیماه این طرح آغاز شد و هم اکنون بیشتر از نیمی از این طرح به اتمام رسیده است.
در انتهای این مراسم از برگزیدگان این طرح تقدیر شد.
نظر شما :