بازدید سخنگوی وزارت امور خارجه از ایکنا

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۶۰۰۸۳ ایکنا
ناصر کنعانی؛ سخنگوی وزارت امور خارجه صبح سه‌شنبه از بخش‌های مختلف خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) بازدید کرد.
بازدید سخنگوی وزارت امور خارجه از ایکنا

به گزارش ایکنا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، صبح سه‌شنبه ۳ مردادماه، با حضور در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، از بخش‌های مختلف این سازمان از جمله تحریریه‌های فارسی و بین‌المللی خبرگزاری بین‌المللی قرآن بازدید کرد و در جریان روند تولید و انتشار خبر به ۲۲ زبان در این خبرگزاری قرار گرفت.

در جریان این بازدید که محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا نیز حضور داشت، در نشستی مشترک درباره ظرفیت‌های این خبرگزاری در حوزه بین‌الملل و بکارگیری آن در جهت دیپلماسی عمومی بحث و تبادل نظر شد.

بنابر این گزارش سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه این بازدید با حضور در استودیو مبین، به گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره جایگاه قرآن در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و پشت پرده قرآن‌سوزی‌های اخیر در سوئد و دانمارک نشست که متن این گفت‌وگو متعاقباً منتشر می‌شود.