شوشتری مطرح کرد:
ساماندهی جشنوارههای هنری ـ قرآنی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سیدمحمدجواد شوشتری، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، در گفتوگو با ایکنا از فارس، ضمن قدردانی از برگزاری جشنواره سراسری قرآن و هنر «شهود قدسی» و جشنواره سراسری «شعر باران» که توسط جهاددانشگاهی فارس برگزار شده بود، گفت: بحمد الهی این برنامهها بسیار خوب اجرا شد.
وی با بیان اینکه باید حساب و کتاب و نظمی به جشنوارههای ملی خود دهیم، افزود: بهعنوان مثال جشنواره عکس و شعر عاشورایی هر سال در زنجان برگزار میشود که مختص آن استان است و در شیراز هم کار بسیار خوبی در زمینه قرآن و هنر و شعر زهرایی اجرا شد.
شوشتری ادامه داد: اگر قرار است که این کارها را استان فارس انجام دهیم، دیگر زمانی که در تهران بحث فضاسازی سورههای قرآن را خواستیم انجام دهیم، به جهاددانشگاهی استان فارس میگوییم که آن را انجام دهد و وقتی چنین شد دیگر سطح برنامهها باید ملی دیده شود که در آن برنامههای متنوعی اجرا میشوند.
رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با تأکید بر اینکه باید یک برنامه در سال برای استان فارس در نظر گرفته شود که آن را به نحو احسنت انجام دهد، گفت: در آن برنامه حتی میتوان از حضور سران قوا و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بهره جست.
هدایای برگزیدگان متناسب باشد
وی اضافه کرد: در این صورت دیگر باید مراقب باشیم که تقدیرها و هدایایی که اهدا میکنیم باید حتماً مناسب باشند زیرا باید برای افرادی که از نقاط مختلف کشور به شیراز میآیند و هزینه میکنند، بصرفد که به شیراز آمده و در جشنواره شرکت کنند لذا باید برای این کار نیز استانداردی تعریف کنیم و برای آن اهمیت قائل شویم.
شوشتری همچنین به برگزاری کارگاههایی که در حاشیه دو جشنواره مذکور در شیراز برگزار شدند، اشاره کرد و خواستار برگزاری این کارگاهها در طول سال شد و گفت: علاوه بر اینها باید تلاش کنیم تا استعدادهایی که شناخته نشدهاند را شناسایی و به کشور معرفی کنیم.
کار جهاد دانشگاهی معرفی استعدادهای نهفته است
رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار کرد: بهعنوان مثال شعرهایی که در جشنواره سراسری «شعر باران» قرائت شد، کارهای بسیار خوب و فاخری بودند و این کار جهاددانشگاهی است که استعدادهای نهفته را شناسایی و به کشور معرفی کند.
وی علاوه بر اینها بر لزوم مشخص کردن دقیق محدوده کارها در اجرای چنین برنامههایی تأکید کرد و گفت: وقتی کسی طراحی و کار گرافیکی قرآنی انجام میدهد باید مشخص کنید که دقیقاً از چه سورهای باید این کار انجام دهد زیرا تعدد سورهها برای اجرای این کارها، مقداری کار داوری را سخت میکند.
شوشتری یادآور شد: اینها کارهایی است که وظایف ما در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و سازمان قرآنی دانشگاهیان است که باید برای آنها برنامهریزی کرده و بهوسیله آن استعدادهای ناشناخته را معرفی کنیم.
نظر شما :