بازدید معاون هنری حوزه هنری از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ مجدالدین معلمی، معاون هنری حوزه هنری صبح امروز، 8 تیرماه از بخشهای مختلف این سازمان بازدید کرد و در نشست با محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور گفت: شبکه نیروی انسانی شاغل در این سازمان میتوانند مخاطب کتابهای دفاع مقدس، داستان، رمان و ... حوزه هنری قرار بگیرند. همین طور میتوان زمینه ارتباط اعضای سازمان قرآنی با تولیدکنندگان حوزه هنری در حوزههای مختلف را فراهم کرد.
وی، حوزه هنری را به مانند یک موسسه بزرگ تولیدی دانست و ادامه داد: حوزه هنری بزرگترین ناشر در کشور از منظر تعداد و تیراژ است که میتواند در دو حوزه ارائه محصول به کارمندان سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و ایجاد زمینه تولید اثر با این سازمان همافزایی داشته باشد.
معلمی به جشنوارههای مختلف «سوره»، «شعر جوان» و ... اشاره کرد و افزود: محورهای موضوعی پیشنهادی سازمان قرآنی دانشگاهیان قابل ارائه و گنجانده شدن در این جشنوارههاست. همچنین زمینه چهرهسازی هنرمندان از جمله هنرمندان قرآنی ضمن همکاری این سازمان و حوزه هنری وجود دارد.
وی با اشاره به تفاهمنامهای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا کردهاند، اظهار کرد: تاسیس باشگاههای رشد و تعالی و مراکز نوآوری تخصصی هنر و هنرمندان از جمله مفاد این تفاهمنامه بود. در این راستا مساحت بسیاری در دست تجهیز و استفاده است که از این ظرفیت میتوان در همکاری با سازمان قرآنی بهره گرفت.
معلمی ادامه داد: حوزه هنری بانک عظیمی از آثار مختلف درباره محرم دارد که چنانچه بتوان در زمینه مفاهیم قرآنی نیز برای مخاطبان دغدغه ایجاد کرد، افراد به صورت خودجوش به تولید در این زمینه روی میآورند.
محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از زیرساختهای جدی این مرکز در زمینه آموزش مجازی یاد کرد و افزود: سامانه امجد و LMS (آفلاین) از قویترین زیرساختهای آموزش مجازی در کشور به شمار میرود که قابلیت ارائه این خدمات به حوزه هنری نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه سازمان قرآنی به دنبال همافزایی با سازمانها برای انجام اقدامات بزرگتر است، گفت: ظرفیت آن وجود دارد که فعالیتهای حوزه هنری به 22 زبان دنیا ترجمه و به صورت زیرنویس ارائه شود. مخاطبان شیعه و مسلمان خارج از ایران بیش از مخاطبان داخلی تشنه معارف دینی هستند.
از جمله مباحثی که در این نشست مطرح شد، ایجاد فناوری برای رشد، ترویج و انتشار آثار بود. همچنین سازمان قرآنی آماده برگزاری نمایشگاه مجازی برای ارائه محصولات حوزه هنری به صورت دستهبندی شده است. این سازمان به حوزه هنرها در قالب فرایند مینگرد و با همکاری و کمک گرفتن از اساتید حوزه هنری میتوان به تقویت محتوای تولید شده در این سازمان پرداخت.
همچنین ارائه مدلی ویژه برای داستاننویسی مبتنی بر قرآن کریم از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود. یکپارچهسازی آموزش برای کارمندان حوزه هنری در سراسر کشور از طریق سامانه امجد از دیگر پیشنهادات مدیران مراکز سازمان قرآنی به معاون هنری حوزه هنری بود. فعالیت مشترک در حوزه تولید محتوا و به صورت ویژه، هنر اسلامی نیز از جمله پیشنهادها بود.
نظر شما :