بازدید معاون دانشگاه فنی و حرفهای از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور از بخشهای مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان بازدید کرد و طی نشستی با محمدحسین حسنی، سرپرست این سازمان گفت: مدیریت فضا باید به نحوی صورت بگیرد که فعالیتهای قرآنی با سرافرازی معرفی شود؛ در این راستا به کمک سازمان قرآنی دانشگاهیان نیاز داریم.
وی با بیان اینکه میتوان نیروهای دو سازمان را به منظور ایجاد تعامل فرهنگی و علمی با یکدیگر مرتبط کرد، ادامه داد: همین طور میتوانیم یک دانشجو در دانشگاه هر استان را به عنوان خبرنگار افتخاری معرفی کنیم.
مهدی افزود: برای ارتقای خصیصههای انقلابی در میان دانشجویان و کارکنان دانشگاهها نیازمند همیاری سازمان قرآنی دانشگاهیان هستیم تا به ایجاد و ارتقای فضای انقلابی، جهادی و قرآنی در دانشگاهها بپردازیم.
محمدحسین حسنی نیز اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به فرمان امام خمینی و در راستای انقلاب فرهنگی شکل گرفت. مأموریت جدی جهاد دانشگاهی، اسلامی کردن دانشگاهها بود و در حال حاضر شخصیتهای جدی علمی کشور را در خود جای داده است.
وی ادامه داد: تحقیقات کاربردی و رفع نیازهای کشور از جمله فعالیتهای در دست انجام جهاد دانشگاهی است که از جمله این فعالیتها میتوان رویان را نام برد. پژوهشگاه ابنسینا، فعالیت تحقیقاتی در حوزه نفت و دکلهای نفتی و ... را نیز میتوان در این حوزه برشمرد.
حسنی گفت: جهاد دانشگاهی بیش از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همین طور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پژوهشگاه دارد، به طوری که 3 پژوهشگاه، 27 پژوهشکده و پنج هزار عضو هیئت علمی دارد.
سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش، 5 دانشگاه علوم و هنر یزد، دانشگاه خوزستان، دانشگاه علم و فرهنگ، موسسه آموزشی کرمانشاه و کاشمر را دارد. همچنین دارای 43 دانشگاه علمی و کاربردی و 800 مرکز آموزش کوتاهمدت است.
وی ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی به دانشگاهها و سازمانهای فرهنگی از دیگر فعالیتهای جهاد به شمار میآید. در این راستا آماده همکاری و کمک به دانشگاههای فنی حرفهای که سرانه فرهنگی پایینتری نسبت به دانشگاههای سراسری دارند، هستیم.
در بخش دیگری از این نشست نیز مهدی دستگردی، مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: در حوزه دانشجو معلم قرآن نیز میتوان فعالیت مشترک انجام داد و در حوزه فناوری و مشاوره در بحث آموزش، به کمک سازمان قرآنی نیاز داریم.
به گفته وی، در حوزه تولید محتوا نیز میتوان با موضوعات معارفی اقدام به شروع همکاری کرد. دانشجویان از فعالیتهایی مثل پویش در فضای مجازی استقبال میکنند که این حوزه نیز میتواند زمینه همکاری مشترک باشد.
نظر شما :