در حوزه فعالیت‌های قرآنی انجام می‌شود؛

همکاری مشترک سازمان قرآنی دانشگاهیان و وزارت بهداشت

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۴۵۹۲ ایکنا تاپ خبر
سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه فعالیت‌های قرآنی از جمله مطالعات میان‌رشته‌ای، طرح تربیت دانشجو معلم قرآن و ... همکاری‌های مشترکی را شروع می‌کنند.
همکاری مشترک سازمان قرآنی دانشگاهیان و وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ دکتر روح‌الله محمد علی‌نژاد عمران، رئیس مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی امروز، 20 آبان‌ماه، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با محمدحسین حسنی، سرپرست این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسنی در این دیدار با برشمردن مراکزی که تحت نظر این سازمان فعالیت می‌کنند، به مراکز رشد و مشاوره و روانشناسی اشاره کرد و ادامه داد: این سازمان از سال گذشته درصدد افتتاح دفاتر نمایندگی خبرگزاری ایکنا در سطح بین‌الملل بوده و در هند و مسکو، مراکز خود را راه‌اندازی کرده است. تا پایان سال نیز درصدد هستیم دفتر نمایندگی این رسانه را در اندونزی افتتاح کنیم.

وی از آمادگی این سازمان برای همکاری با وزارت بهداشت در راستای شروع طرح‌های حفظ تلفنی کلام‌الله مجید و تربیت دانشجو معلم قرآن خبر داد و افزود: در حوزه ترویج قرآن و انجام فعالیت بین‌رشته‌ای در حوزه مطالعات سلامت روان نیز آماده همکاری با مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت هستیم.

سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور همچنین استفاده از قرآن در سیاستگذاری‌ برای خانواده‌ها را یک موضوع مهم برشمرد که زمینه فعالیت مشترک با وزارت بهداشت در این زمینه نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: در راستای انجام فعالیت‌ها نیز باید توجه داشت که ایران علاوه بر اینکه در مسائل سیاسی ام‌القرای جهان اسلام است، برای دستیابی به این جایگاه در حوزه علوم قرآنی، نیازمند آن است که از ظرفیت‌های بیرونی برای مدت زمانی استفاده کند.

دکتر علی‌نژاد نیز با ابراز خرسندی به منظور استفاده از ظرفیت‌های سازمان قرآنی در حوزه آموزش و پژوهش در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های آن، بیان کرد: طرح‌های تربیت دانشجو معلم قرآن و مطالعات میان‌رشته‌ای از جمله نیازمندی‌های وزارت بهداشت است. در ورود به عرصه بین‌الملل نیز نیازمند استفاده از ظرفیت سازمان قرآنی هستیم.

وی با بیان اینکه در راستای فعالیت‌های مشترک می‌توان گام نخست را به استفاده از ظرفیت بین‌المللی سازمان قرآنی اختصاص داد، افزود: تا پیش از این بستر و ساختاری برای ورود به حوزه مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم نبود و لازم است که کارگاه‌هایی را برای تعیین خط مشی در این حوزه ترتیب دهیم.


نظر شما :